traktor játék 30
Traktor játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A mezőgazdasági vontató más néven traktor egy mezőgazdasági haszongépjármű. Használják szántásra, vetésre, betakarításra egyéb berendezések mozgatására, szállításra is. Az első, belső égésű motorral működő traktor elkészítése az amerikai IHC gyár nevéhez fűződik. Elsőként a Ford kezdte el nagyobb sorozatban gyártani a Fordson névvel ellátott saját gyártmányú traktorokat. A traktoros játékokban találkozhatsz ezekkel a régi típusú járművekkel is, de a legújabb modelleket is kipróbálhatod! Játszani mindig kell! Vannak még tartalékok, ha tovább vezetnéd ennél a szántásnál traktoros játékok egy újabb lehetőség.
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, harminc a harmincadik ahol biztosan nem csalódsz!
A mezőgazdasági vontató más néven traktor egy mezőgazdasági haszongépjármű. Használják szántásra, vetésre, betakarításra egyéb berendezések mozgatására, szállításra is. Az első, belső égésű motorral működő traktor elkészítése az amerikai IHC gyár nevéhez fűződik. Elsőként a Ford kezdte el nagyobb sorozatban gyártani a Fordson névvel ellátott saját gyártmányú traktorokat. A traktoros játékokban találkozhatsz ezekkel a régi típusú járművekkel is, de a legújabb modelleket is kipróbálhatod!
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen traktor játék, harminc a harmincadik ahol biztosan nem csalódsz!